Extended DISC® ja FinxS® urheilussa

Lajikohtaisesti räätälöidyt raportit

Olemme kehittäneet yhdessä Suomen huippuvalmentajien kanssa urheilijoita ja heidän valmentajiaan tukevia räätälöityjä raportteja eri lajeihin. Niissä tarkastellaan asioita urheilijan ja hänen valmentajansa näkökulmasta.

Uusimpana työkaluna FinxS® Urheilijataitomittari on osoittautunut käytännönläheiseksi työkaluksi urheilijan ja valmentajan välisessä yhteistyössä.

 

Haluatko tietää lisää?

Soita meille

040 580 56 11 Olof Lagerström

040 556 04 10 Seppo Louhikko

Tai jätä meille yhteydenottopyyntö!

Kerromme mielellämme lisää.

Koripallo

Olemme tukeneet Susijengiä olemalla Suomen Koripalloliiton Menossa mukana -verkoston jäsen sen perustamisesta lähtien.

Tämän lisäksi Susijengi ja Suomen Koripalloliitto ovat hyödyntäneet Extended DISC®-analyyseja systemaattisesti valmennuksen apuna jo lähes kymmenen vuoden ajan.

Maajoukkueen lisäksi olemme tehneet yhteistyötä myös muutamien Korisliigajoukkueiden kanssa.

Lentopallo

Olemme tehneet tiivistä Suomen lentopallomaajoukkueen kanssa ja olleet mukana kehittämässä joukkuetta. Autamme pelaajia ja valmentajia hyödyntämään erilaisuutta ja löytämään itse kunkin luontaisia vahvuuksia.

Salibandy

Kausina 2013 – 2018 teimme tiivistä yhteistyötä Jyväskyläläisen salibandyseura Happeen kanssa. Tuimme valmennustiimiä ja joukkuetta tiivistämään yhteistyötä ja tunnistamaan joukkueen vahvuuksia. Nyt yhteistyö jatkuu Jyväskylän O2 naisjoukkueen kanssa.

 

Kilpapurjehdus

Olemme mukana tukemassa purjehtijoiden valmentajia venekuntien sisäisen kommunikoinnin ja strategisen päätöksenteon kehittämisessä. Asioita lähestytään niin päivittäisen yhdessäolon, harjoitusten kuin kilpailutilanteidenkin kannalta.

Kilpapyöräily

Vaikka pyöräilyä pidetään usein yksilölajina, on se mitä suurimmassa määrin taktiikka- ja joukkuelaji. Olemme mukana kehittämässä ammattipyöräilytallien käyttöön työkaluja, joiden avulla erilaisista yksilöistä koostuvat joukkuet saadaan toimimaan tehokkaasti yhteen.