Urheilussa

Lajikohtaisesti räätälöidyt raportit

Olemme kehittäneet yhdessä Suomen huippuvalmentajien kanssa urheilijoita ja heidän valmentajaan eri lajeja tukevia räätälöityjä raportteja, joissa tarkastellaan asioita urheilijan ja hänen valmentajansa näkökulmasta.

Ota meihin yhteyttä niin kerromme mielellämme lisää.

Voit jättää meille myös yhteydenottopyynnön niin olemme yhteydessä mahdollisimman pian.

Menestystä

Koripallo

Olemme tukeneet Susijengiä olemalla Suomen Koripalloliiton Menossa mukana -verkoston jäsen sen perustamisesta lähtien.

Tämän lisäksi Susijengi ja Suomen Koripalloliitto ovat hyödyntäneet Extended DISC analyyseja systemaattisesti valmennuksen apuna jo lähes kymmenen vuoden ajan.

Maajoukkueen lisäksi olemme tehneet yhteistyötä myös muutamien Korisliigajoukkueiden kanssa.

Lentopallo

Olemme tiiviisti Suomen lentopallomaajoukkueen mukana kehittämässä joukkuetta. Autamme pelaajia ja valmentajia hyödyntämään erilaisuutta ja läytämään itse kunkin luontaisia vahvuuksia.

Salibandy

Kaudesta 2013 olemme tehneet tiivistä yhteistyötä Jyväskyläläisen salibandyseura Happeen kanssa. Tuemme valmennustiimiä ja joukkuetta tiivistämään yhteistyötä ja tunnistamaan joukkueen vahvuuksia.

 

Kilpapurjehdus

Olemme mukana tukemassa purjehtijoiden valmentajia venekuntien sisäisen kommunikoinnin ja strategisen päätöksenteon kehittämisessä. Asioita lähestytään niin päivittäisen yhdessäolon, harjoitusten kuin kilpailutilanteidenkin kannalta.

Kilpapyöräily

Vaikka pyöräilyä pidetään usein yksilölajina, on se mitä suurimmassa määrin taktiikka- ja joukkuelaji. Olemme mukana kehittämässä ammattipyöräilytallien käyttöön työkaluja, joiden avulla erilaisista yksilöistä koostuvat joukkuet saadaan toimimaan tehokkaasti yhteen.