Extended DISC® auttaa ymmärtämään yksilön luontaista toimintatapaa

Extended DISC® Henkilöanalyysi perustuu Extended DISC® -teoriaan, joka on suunniteltu tuottamaan käytännönläheistä ja helposti omaksuttavaa tietoa, jonka avulla voidaan vaikuttaa yksilön, työparin tai ryhmän suorituskykyyn positiivisella tavalla.

Extended DISC®-analyysit perustuvat Extended DISC® Henkilöanalyysin itsearviointikyselyyn. Ne havainnollistavat ihmisen luontaista toimintatapaa.

Extended DISC®-analyysi mahdollistaa erilaisten raporttien tuottamisen niin yksilöistä, työpareista kuin ryhmistäkin.

  • Extended DISC® Henkilöanalyysi
  • Extended DISC® Parianalyysi
  • Extended DISC® Ryhmäanalyysi

Extended DISC®-analyysi – rekrytoinnista kehittämiseen

Extended DISC® Henkilöanalyysin pohjalta on luotu eri tehtäviin räätälöityjä raportteja. Raportit ovat käytännönläheisiä ja ne sisältävät kunkin tilanteen ja työtehtävän kannalta keskeiset osa-alueet. Esimerkkejä raporteista löydät sivulta Eri tilanteisiin.

Rekrytointi

Rekrytoinnin tueksi tehdyssä raportissa Extended DISC® Henkilöanalyysin tehneen henkilön tuloksia tarkastellaan rekrytoijan tai rekrytoivan esimiehen näkökulmasta. Raportti auttaa valmistautumaan haastatteluun. Lue lisää

Kehittäminen

Minä esimiehenä, myyjänä, asiakaspalvelijana, asiantuntijana ja yrittäjänä raporteissa sama tieto on muokattu henkilön itsensä käyttöön omien toimintatapojensa ja mahdollisuuksiensa tunnistamiseen omassa työssään ja tilanteessaan. Lue lisää

Valmentaminen

Esimiehen raportissa Henkilöanalyysin tuottama tieto antaa esimiehelle uusia eväitä hänen valmistautuessaan kahdenkeskiseen keskusteluun valmennettavan kanssa.

Extended DISC®-analyysit – Käytännönläheistä tietoa eri tilanteisiin

Johtaminen

Extended DISC®-analyysit tuottavat käytännönläheistä tietoa itsensä kehittämiseen johtajana ja esimiehenä. Kun tunnistat omat luontaiset toimintatapasi ja olet ymmärtänyt miten ne vaikuttavat organisaatioosi ja johtamiisi ihmisiin, on sinulla vankka pohja omien valmiuksiesi kehittämiselle.

Toisaalta Extended DISC®-analyysit tuottavat tietoa siitä millaisia ihmisiä johdat. Analyysien avulla saat arvokasta tietoa millaisia johdettavasi ovat yksilöinä ja ryhmänä. Saat käytännön vinkkejä miten motivoida erilaisia ihmisiä, miten ratkoa päivittäisiä tilanteita ja miten saat esimiehenä ja johtajana läpi muutoksia. Lue lisää

Myyminen ja asiakaspalvelu

Tämän päivän menestyvä myyjä huomioi entistä enemmän asiakkaan tarpeet ja lähtökohdat. Jos ymmärrät myyjänä asiakkaasi päätöksenteon motiivit ja mekanismit, menestyt myyjänä paremmin. Extended DISC®-analyysit tuottavat myyjille helposti omaksuttavaa tietoa heistä itsestään myyjänä ja antavat sitä kautta ymmärrystä myös erilaisten asiakkaiden ymmärtämiseen.

Asiantuntijatehtävät

Tämän päivän työelämässä yhä useampi meistä toimii erilaisissa asiantuntijatehtävissä. Ennen asiantuntijat olivat tai ainakin heidät usein koettiin nörteiksi, jotka istuivat näpyttelemässä tietokoneitaan. Tämän päivän asiantuntijat ovat moniosaajia, jotka tekevät yhteistyötä erilaisissa ryhmissä erilaisten sidosryhmien kanssa. Varsinaisen ammatillisen osaamisen lisäksi asiantuntijalla on oltava kykyä ja taitoa selvitä vaativistakin tilanteista erilaisten ihmisten kanssa. Extended DISC®-analyysit tuottavat asiantuntijoille hyödyllistä tietoa miten toimia erilaisissa tilanteissa erilaisten ihmisten kanssa.

Yrittäminen

Yksi yrittäjänä menestymisen kulmakivistä on omien ominaisuuksiensa tunnistaminen ja hyödyntäminen. Extended DISC®-analyysi on oiva apuväline itsesi ja oman porukkasi luontaisen toimintatavan havainnollistamiseen. Extended DISC®-analyysin tehokkuus perustuu sen kykyyn tuottaa tarvit­semaasi tietoa käytännönläheisesti yrittäjän näkökulmasta.

Extended DISC®-analyysi on suunniteltu tuottamaan helposti omaksuttavaa tietoa, jonka avulla voidaan vaikuttaa niin yksilön kuin ryhmänkin suorituskykyyn positiivisella tavalla.

Ota meihin yhteyttä niin kerromme mielellämme lisää.

Voit jättää meille myös yhteydenottopyynnön niin olemme yhteydessä mahdollisimman pian.