Kouluttajille ja konsulteille

Konsultit, valmentajat ja kouluttajat lisäävät asiakkaille tuottamaansa lisäarvoa sovittamalla Extended DISC®-analyysien ja FinxS®-arviointien ja tutkimusten tuottaman tiedon osaksi omia palveluitaan. Yhteistyökumppanimme käyttävät työkalujamme mm:

  • Rekrytointiprosessin tehostamiseen
  • Myynti-, Esimies- ja Asiakaspalveluvalmennusten tukena
  • Tiimien työskentelyn tehostamiseen
  • Johtoryhmätyöskentelyn kehittämiseen
  • Henkilökohtaisen valmentamisen apuna
  • Asiakastyytyväisyys- ja ilmapiirikartoituksissa

Tehtäväkohtaisesti räätälöidyt Extended DISC®-raportit työkirjoineen tukevat osallistujien omakohtaista oivaltamista valmennusten yhteydessä.

Extended DISC® Työnkuvan käyttäminen auttaa kohdentamaan palvelut asiakkaan tarpeisiin aivan uudella tavalla.

Koulutusten ja valmennusten vaikutusta on merkittävästi tehostettu toimittamalla valmennettavien esimiehille valmennettavista laaditut Valmentajan raportit ja perehdyttämällä heidät niiden hyödyntämiseen.

Käyttämällä projektien eri vaiheissa eri Extended DISC®analyysejä sekä FinxS®-arviointeja ja tutkimuksia voit tarjota asiakkaillesi pitkäkestoisia ja vaikuttavia kehittämisprojekteja.

Ota meihin yhteyttä niin kerromme mielellämme lisää.

Voit jättää meille myös yhteydenottopyynnön niin olemme yhteydessä mahdollisimman pian.

Lisäarvoa

”Extended DISC®-analyysit tuottavat minulle lisäarvoa. Ne antavat minulle luotettavaa ja käytännöllistä tietoa ihmisten käyttäytymisestä ja tiimien toiminnasta. Extended DISC®-analyysien ja FinxS®-arviointien avulla voin syventää ja laajentaa oman palveluni sisältöä.”