Urheilussa

Lajikohtaisesti räätälöidyt raportit

Olemme kehittäneet yhdessä Suomen huippuvalmentajien kanssa urheilijoita ja heidän valmentajaan eri lajeja tukevia räätälöityjä raportteja, joissa tarkastellaan asioita urheilijan ja hänen valmentajansa näkökulmasta.

Koripallo

Olemme tukeneet Susijengiä olemalla Suomen Koripalloliiton Menossa mukana -verkoston jäsen sen perustamisesta lähtien.

Tämän lisäksi Susijengi ja Suomen Koripalloliitto ovat hyödyntäneet Extended DISC analyyseja systemaattisesti valmennuksen apuna jo lähes kymmenen vuoden ajan.

Maajoukkueen lisäksi olemme tehneet yhteistyötä myös muutamien Korisliigajoukkueiden kanssa.

Lentopallo

Olemme tiiviisti Suomen lentopallomaajoukkueen mukana kehittämässä joukkuetta. Autamme pelaajia ja valmentajia hyödyntämään erilaisuutta ja läytämään itse kunkin luontaisia vahvuuksia.

Salibandy

Kaudesta 2013 olemme tehneet tiivistä yhteistyötä Jyväskyläläisen salibandyseura Happeen kanssa. Tuemme valmennustiimiä ja joukkuetta tiivistämään yhteistyötä ja tunnistamaan joukkueen vahvuuksia.

Jalkapallo

Extended DISC analyysejä on hyödynnetty huipputason jalkapallojoukkueiden valmentamisessa niin Suomessa kuin ulkomaillakin.

Kilpapurjehdus

Olemme mukana tukemassa purjehtijoiden valmentajia venekuntien sisäisen kommunikoinnin ja strategisen päätöksenteon kehittämisessä. Asioita lähestytään niin päivittäisen yhdessäolon, harjoitusten kuin kilpailutilanteidenkin kannalta.

Kilpapyöräily

Vaikka pyöräilyä pidetään usein yksilölajina, on se mitä suurimmassa määrin taktiikka- ja joukkuelaji. Olemme mukana kehittämässä ammattipyöräilytallien käyttöön työkaluja, joiden avulla erilaisista yksilöistä koostuvat joukkuet saadaan toimimaan tehokkaasti yhteen.

 

Menestystä

 

Koriksessa

Suomi_small

 

 Futiksessa

Futis

 

Salibandyssä

IMG_4507 rajattu

 

Kilpapurjehduksessa

 

Kilpapyöräilyssä

Mikäli olet kiinnostunut yhteistyöstä kanssamme niin ota meihin yhteyttä:

info.finland@extendeddisc.fi